No día:
- 5 racións
- 4 cores diferentes
- 3 pezas de FROITA
- 2 pratos de verduras
- 1 cítrico
Na semana:
- Combinar peixe,ovos e carne
E garantir:
- 2 racións de peixe azul
- 2 pratos de legumes
- 3-4 racións de lácteos
Por iso debemos intentar mellorar a aceptación dos pratos de peixe. Entre as causas do rexeitamento están o sabor, o cheiro e as espiñas.
Por iso hoxe no cole seguimos botando man da creatividade para mellorar o consumo de peixe entre os pequenos.
Un oceanógrafo chamado David trouxo moitas cousiñas do océano para poder ver.Canto aprendimos!!
Que divertido medir as cunchas.
Agora a ver quen se anima a traer algún bocata das latas que nos ensinou: bonito, atún, sardinilla, mexillón…
E xa chegaron os primeiros. Que ilusión tan grande eses ricos bocatas preparados con tanto amor.
GRAZAS,GRAZAS E MÁIS GRAZAS!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario